Vágólapra másolva!
A Perugia leigazolta a nyár óta csapat nélkül álló csatárt, Alessandro Ianuzzit, aki a legutóbbi szezonban a Messinában szerepelt. Az AS Roma brazil középpályásának, Émersonnak az ügynöke kijelentette, hogy a focista a nyáron elhagyja a klubot, amennyiben nem emelik meg a fizetését.

A hírek szerint a Real Madrid érdeklődik a Sevilla fiatal brazil jobbhátvédje, Daniel Alves iránt.

A mindössze 14 esztendős amerikai szupertehetség, Freddy Adu hosszútávú szerződést kötött az MLS-szel, és a következő évben a Wahsington DC United focistája lesz. A Paris Saint-Germain legújabb kiszemeltje az orosz Zenit Szankt-Petyerszburg támadója, Alekszandr Kerzsakov.

Az Arsenal francia támadójáért, Sylvain Wiltordért, akinek a nyáron lejár a szerződése, a Monaco mellett a Lazio is bejelentkezett. Az Internazionale állítólag Mohamed Kallont ajánlotta fel cserébe a Real Zaragozának az argentin középhátvédért, Gabriel Militóért.

A brazil Sao Paulo FC középpályását, Ricardinhót az AS Roma vinné. Az angol harmadik vonalban szereplő Cambridge United fiatal középpályását, Luke Guttridge-et a Leeds United, a Southampton és a Sunderland is figyeli.

A VfL Wolfsburg román középpályása, Dorinel Munteanu bejelentette, hogy januárban elhagyja a klubot.