Vágólapra másolva!
A The Sun című londoni bulvárlap megkérte Ryan Giggst, a Manchester United balszélsőjét, hogy állítsa össze a 2003-as esztendő világválogatottját. "Giggsy" meglehetősen jó csapatot rakott össze, amelybe azonban egyetlen MU-sztár sem tudott bekerülni, nem is beszélve az angol válogatott játékosairól.

A Premiershipből is csak két tagja van az álomtizenegynek: Thierry Henry, az Arsenal csatára és Claude Makelele, a Chelsea védekező középpályása.

Bekerült visont Jaap Stam, a Manchetser Unitedtől két éve elzavart középső védő, a Lazio jelenlegi játékosa. A Real Madridot négy labdarúgó képviseli - Zidane, Figo, Ronaldo és Roby Carlos -, a régi barát, David Beckham azonban valahogy lemaradt a listáról. Érdekes, Giggs a második manchesteri legenda, aki megfeledkezik Becksről. (Az első Sir Alex Ferguson volt, aki még minden idők legjobb MU-tizenegyéből is kihagyta a középpályást...)

Giggs csodacsapata:
Buffon (Juventus) - Zanetti (Inter), Stam (Lazio), Maldini (AC Milan), Roberto Carlos (Real Madrid) - Figo (Real Madrid), Makelele (Chelsea), Nedved (Juventus), Zidane (Real Madrid) - Ronaldo (Real Madrid), Henry (Arsenal).