Vágólapra másolva!
A labdarúgó spanyol Király Kupa harmadik fordulójában a Real Madrid az idegenbeli 1-1-es döntetlent követően hazai pályán 2-0-ra legyőzte a másodosztályú Eibart, így bejutott a legjobb nyolc közé.

eredmény, Király Kupa, 3. forduló, visszavágó:
Real Madrid - Eibar (II. osztályú) 2-0 (0-0)
Madrid, Bernabéu-stadion, 47 ezer néző
vezette: Evaristo Puentes Leira
gól: Ronaldo (58.), Figo (69.)
Real Madrid: Casillas - Míchel Salgado (Borja, 63.), Pavón, Raúl Bravo, Roberto Carlos - Helguera, Solari - Figo (Núnez, 75.), Guti (Portillo, 63.), Zidane - Ronaldo.
Eibar: Basauri - Edu Roldán, Kepa, Alana, Dani - Oscar, Uriz (De la Cruz, 77.) - Romero, Cuevas (Arregi, 70.), Corredoira - Saizar (Kortina, 77.).
továbbjutott: a Real Madrid, 3-1-es összesítéssel

Csupán a második félidőben szerzett Ronaldo- és Figo-góllal tudta kicsikarni a győzelmet hazai pályán a Real Madrid labdarúgócsapata, a spanyol Király Kupa 3- fordulójának visszavágóján. A királyi gárda az első körben tartalékos összeállításban 1-1-es döntetlent ért el a másodosztályú Eibar ellenében.

Kiesett a Bolton és a Lille
FA Kupa, 3. forduló, megismételt mérkőzések:
Wolverhampton - Kidderminster (IV. osztályú) 2-0 (1-0)
Bolton - Tranmere (III.) 1-2 (0-0, 1-1, 1-2), hosszabbítás után
Francia Kupa, 1. forduló:
Nancy (II. osztályú) - Lille
0-0, 11-esekkel 5-4

Olasz Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés
Udinese - Inter 0-0
SS Lazio - AC Parma 2-0



Közben Jorge Valdano, a Real klubigazgatója a Telemadrid Radio kérdésére válaszolva elismerte, Ronaldo egy hete valóban engedély nélkül járt Londonban, ám az esetet már elfeledték, s a brazil csatárfenomén nem kap büntetést.

"Az viszont nem igaz, hogy felhívtuk, s megtiltottuk számára, hogy ellátogasson a Chelsea-hez, ugyanis azt sem tudtuk, hogy Angliában van. Este kaptam tőle egy hívást, amelyben informált arról, hogy Londonban volt, majd másnap elmagyarázta személyesen is, hogy azért késett az edzésről, mert a köd miatt a repülőgép nem indult el időben. De mindezt elfelejtettük már" - mondta Valdano.

További eredmények:
Celta Vigo - Málaga 2-2 (0-1)
továbbjutott:
Celta Vigo, 3-2-es összesítéssel

Real Betis - Real Zaragoza 1-1 (1-0)
tj: Real Zaragoza, 4-2-es összesítéssel

Valladolid - Deportivo Alaves 1-1 (1-0)
tj: Alaves, 1-1-es összesítéssel, idegenben lőtt góllal