Vágólapra másolva!
A Real Madrid sportigazgatója, Jorge Valdano kijelentette: nagy vágya, hogy egy csapatban láthassa Zinédine Zidane-t és Francesco Tottit. Az elmúlt hetekben felröppent a hír, hogy az AS Roma kitűnősége a spanyol sztárcsapathoz igazol, s a Real-elöljáró kijelentése után egyre valószínűbbnek tűnik, hogy nyáron megindítja "hajtóvadászatát" Totti után a királyi gárda.

Amikor Jorge Valdanót arról kérdezték, Totti lesz-e majd Zidane utódja Madridban, a sportigazgató így reagált: "Totti valóban nagyszerű játékos, de remélem, Zidane soha nem hagyja abba a futballt. Mi több, Francesco tíz méterrel előrébb is játszhat, azaz egyszerre mindketten a pályán lehetnének. Igen, ez valóban lenyűgöző lenne!"

Az egykori argentin világbajnok egy másik Serie A-sztárért is odavan, mégpedig a Milanban focizó brazil Kakáért, valamint egyik fiatal honfitársát is el tudná képzelni Real-mezben.

"Alig tudnék most olyan nevet mondani, aki iránt érdeklődik a Real, de ha muszáj lenne, Kakát és Pablo Aimart említeném. Ők a legnehezebb feladatokat is könnyűvé tennék. A vásárlási politikánk bizonyára más kluboknál nem működne jól, de a mi teóriánk, miszerint a legjobb fiatal tehetségeket Madridba hívjuk, sportszakmai és gazdasági szempontból is előnyös lehet" - tette hozzá Valdano.