Vágólapra másolva!
David Beckham szerdán hivatalosan is bemutatta új személyes logóját Németországban az adidas herzogenaurachi székhelyén, s egyben meghosszabbította szerződését a világ vezető futballmárkájával 2008-ig.

Az új logót Beckham védjegyes szabadrúgásai inspirálták, s a sportcég új kollekcióin fog megjelenni, amely az idei évben kerül majd forgalomba.

"A logó teljesen én vagyok, és ez olyasvalami, amihez az emberek kötődhetnek. Az a kép, ahogyan végrehajtok egy szabadrúgást, világhírű, és azonnal felismerhető. Büszke vagyok rá, hogy az adidasszal dolgoztam ennek a kialakításában" - mondta a Real Madrid középpályása.

"Meg akartuk örökíteni Beckham szabadrúgásának egyediségét. Egy David Beckham-szabadrúgás a világsport egyik legfelismerhetőbb képe, még mielőtt elrúgja a labdát, jellegzetes testtartásának köszönhetően. Ehhez hozzájön még az a különlegesen csavart ív, melyet a labda a levegőben ír le, s máris valami eredetit kapunk. Az új logót azért terveztük, hogy ezt kifejezze, és hogy azonnal felismerhető legyen adidas-Beckham logóként az elkövetkező években" - mesélt a célokról Eric Vellozzi, a logó kidolgozásáért felelős tervező.