Vágólapra másolva!
A Real Sociedad középpályása, Javier de Pedro a spanyol lapok szerint a Manchester Cityben folytatja pályafutását. A Bayer Leverkusen a másodosztályú Nürnberg középpályását, Bernd Korzynietzet szemelte ki, de a gyógyszergyáriak az Aston Villa német focistáját, Thomas Hitzlspergert is figyelik.

A Bayern München megszerezte a Bochum iráni támadóját, Vahid Hasemiant, aki három évre írt alá a bajorokhoz. A Hamburg 2007-ig meghosszabbította cseh védője, Milan Fukal szerződését.

A Valencia megkezdte a tárgyalásokat csatárával, Mistával a szerződéshosszabbításról. A Lazio várhatóan a védelmét szeretné megerősíteni a nyáron, a kiszemeltek között van a Chievo focistája, Andrea Barzagli, illetve az Udinese hátvédje, Per Kroldrup is.

A Barcelona a hírek szerint a Bayer Leverkusen bolgár támadóját, Dimitar Berbatovot figyeli. A Bochum 2006-ig meghosszabbította védője, Martin Meichelbeck kontraktusát. A 18 esztendős szenegáli középpályás, Cherif Ousmane Sarr próbajátékon szerepel a Strasbourg együttesénél.

A svájci Servette fiatal tehetségét, Fabrizio Zambrellát a PSG, a Liverpool és a Chelsea is kiszemelte magának.