Vágólapra másolva!
Az FC Nantes két elefántcsontparti focistára vetett szemet: a Kanárik a Genk középhátvédjét, Didier Zokorát, illetve a Beveren játékosát, Arthur Bokát nézte ki. A Valencia viszont a Nantes kolumbiai védőjével, Mauro Yepesszel erősítene.

Az RC Lens csatára, Olivier Thomert érdekli az Olympique Marseille-t. A Deportivo portugál középhátvédje, Jorge Andrade egyre közelebb kerül a Manchester Unitedhez. A Bolton Wanderers a hírek szerint szívesen leigazolná a Borussia Dortmund majd egy éve sérült brazil csatárát, Marcio Amorosót.

A Middlesbrough tárgyalásba kezdett az AC Parmával az ausztrál középpályás, Mark Bresciano megszerzése érdekében. A Sampdoria megfigyelői az Olympique Lyon kapusát, Grégory Coupet-t tartják szemmel.

A görög Panathinaikosz a holland SC Heerenven lengyel focistáját, Arek Radomskit akarja megszerezni. A Chelsea érdeklődik az FC Porto középpályása, Maniche iránt.

A VfB Stuttgartot a Kaiserslautern kapusával, Tim Wiesével hozták kapcsolatba. Az FC Porto két játékosa is szerződést hosszabbított: a csapatkapitány Jorge Costa 2006-ig írt alá, a kapus Vítor Baia pedig 2007-ig kötelezte el magát.