Vágólapra másolva!
Az Ajax Amsterdamot elhagyó finn támadó, Jari Litmanen hazatért nevelőegyesületéhez, az FC Lahtihoz. A kínai U17-es válogatott hátvéd, Hao Jinmin próbajátékra érkezett a Chelsea-hez. A Barcelona a hírek szerint felvette a kapcsolatot a Manchester United holland csatárának, Ruud van Nistelroynak az ügynökével.

A Barcánál viszont attól tartanak, hogy a Chelsea elcsábítja legnagyobb sztárjukat, a brazil Ronaldinhót. Az Auxerre válogatott védője, Philippe Mexes kijelentette: amennyiben a Liverpool nem jut be a BL-be, úgy esze ágában sem lesz a Vörösökhöz szerződni.

A Bayer Leverkusennél nyilvánosságra hozták, hogy a csapat csatára, Oliver Neuville megfelelő ajánlat esetén a szezon végén távozhat. A PSV Eindhoven középpályása, Marc van Bommel a Schalke 04-ba tart. A Kaiserslautern érdeklődik az Udinese német csatára, Carsten Jancker, illetve a másodosztályú VfB Lübeck támadója, Ferydoon Zandi iránt, a 'Lautern szlovén védője, Alexander Knavs viszont a Bochumba tart.

A Bayern München még mindig irányítót keres, a legújabb kiszemelt az FC Porto sztárja, Deco. A Borussia Mönchengladbach az FC St. Gallen svájci korosztályos válogatott játékosa, Tranquillo Barnetta iránt érdeklődik. Az 1860 München nem hosszabbítja meg az osztrák középpályás, Markus Weissenberger nyáron lejáró szerződését.

A skót Rangers spanyol középppályását, Mikel Artetát a Real Zagaroza szeretné hazacsábítani. A Real Madrid fiatal csatárát, Javier Portillót a Charlton Athletic és a Newcastle United is vinné. A Valladolid harmadik számú kapusa, Jon Ander az FC Metznél szerepel próbajátékon.

A Benfica bejelentkezett az AC Milan kölcsönben lévő brazil középhátvédjéért, Roque Júniorért. Az AC Milan a hírek szerint hamarosan új szerződést ajánl dán csatárának, Jon Dahl Tomassonnak. A Feyenoord kapusát, Edwin Zotebiert az orosz Torpedo Moszkva figyeli. Az Olympique Marseille egyiptomi csatára, Mido távozni akar a klubtól.