Vágólapra másolva!
Az OGC Nice veterán olasz csatár, Marco Simone felbontotta szerződését a nizzai klubnál. A Barcelona cáfolta, hogy 12 millió fontot plusz Carles Puyolt ajánlotta volna fel a Manchester Unitednek Ruud van Nistelrooyért.

A Bundesligában a kiesés ellen küzdő 1. FC Köln három játékossal is szerződést hosszabbított: a kapus Stefan Wessels, a középpályás Matthias Scherz és a védő Andrew Sinkala egyaránt új kontraktust írt alá.

Az 1860 München ausztrál csatárát, Paul Agostinót a másodosztályban feljutásra álló 1. FC Nürnberg csábítja. A Real Madrid állítólag ismét bejelentkezett a Valencia argentin védőjéért, Roberto Ayaláért.

A Deportivo szeretné megszerezni a Girondins Bordeaux spanyol középpályását, Albert Rierát. Az Internazionale uruguayi középpályását, Álvaro Recobát a Serie A-ba törekvő Palermo csábítja.

Az Udinese a másodosztályú Cagliari hondurasi csatárát, David Suazót nézte ki. A Birmingham City klubrekordnak számító 6,5 millió fontot ajánlott a PSV Eindhoven szerb támadójáért, Mateja Kezmanért.

A Werder Bremen tartaléksorban sínylődő középpályása, Holger Wehlage a nyártól az MSV Duisburgban folytatja pályafutását.