Vágólapra másolva!
A Premiershipből immár biztosan kiesett Leeds United csatára, Alan Smith bejelentette, hogy távozik a klubtól. A másodosztályú CS Sedan csatára, Cedric Mionnet a nyáron visszatér anyaegyesületéhez, az OGC Nice-hez.

A Celta Vigo francia középpályásának, Peter Luccin-nek az ügynöke az Atlético Madriddal tárgyal. A Bayern München brazil középpályását, Zé Robertót az Internazionale csábítja, a bajorok viszont az Ajax focistáját, Rafael van der Vaartot szemelték ki.

A Hamburg kapusát, Martin Pieckenhagent a Hertha szeretné megszerezni. A Leverkusen a Köln ukrán csatárával, Andrij Voronyinnal erősítene. A PSV Eindhoven szerb csatára, Mateja Kezman állítása szerint a Liverpool bejelentkezett érte.

A Newcastle érdeklődik a Portsmouth szenegáli középpályása, Amdy Faye iránt. A Charlton Athletic bejelentkezett a másodosztályú Millwall szélsőjéért, Peter Sweeney-ért. A Chelsea állítólag az Internazionale török focistáját, Emrét csábítja.

A Wolverhampton Wanderers norvég csatárát, Steffen Iversent a skót Rangers szemelte ki. A Hansa Rostock csatára, Antonio di Salvo két évvel meghosszabbította szerződését. Az Udinese dán védőjét, Per Kroldrupot a Juventus és az Internazionale is kiszemelte.