Vágólapra másolva!
A bajnoki idény végéhez közeledve egyre több átigazolási  hír lát napvilágot, nincs ez másként Angliában sem. A Portsmouth vezetősége nem hosszabbítja meg Teddy Sheringham nyáron lejáró szerződését, míg Paul Robinson, a Premiershipből kiesett Leeds kapusa a Tottenhamhez tart.

A 38 éves Sheringham remekül kezdte a szezont, ám az idény végére gyenge formába került, s többnyire csak a cserepadon kapott helyet. "Egyéves szerződést kötöttem a klubbal, de jövőre nem számítanak rám, amit tudomásul kell vennem. Egyelőre még nincs ajánlatom, de a következő szezonban is a Premiershipben szeretnék játszani" - nyilatkozta a Manchester Uniteddel 1999-ben Bajnokok Ligáját nyert csatár.

Paul Robinson szinte biztosan az elitligában folytatja pályafutását, a kiesett Leeds kapusa ugyanis a Tottenham játékosa lehet a következő idényben. A négyszeres válogatott hálóőrért 2 millió fontot kér mostani csapata, míg a londoniak másfél milliót adnának, így a megegyezés még várat magára. Robinson a legjobban fizetett kapus Angliában, nem csoda, hogy az anyagi gondokkal küszködő Leeds lemondott róla. A három éve még BL-elődöntős, idén viszont bukdácsoló yorkshire-i gárdától Robinson mellett nagy valószínűséggel a két csatársztár, Mark Viduka és Alan Smith is távozni fog.