Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madridnál komolyan fontolgatják David Beckham eladását. A Marca úgy tudja, döntés még nem született az ügyben, mert a futballklub vezetősége alaposan meg akarja vizsgálni az angol középpályás távozásának szakmai és - elsősorban - gazdasági következményeit.

A klub elnöksége néhány hete még kiállt Beckham mellett, amikor az angol sajtó a szigetországban bálványként imádott sztár szerelmi ügyeiről, félrelépéseiről cikkezett. A popénekes felesége után Spice Boynak is nevezett játékos azonban az utóbbi időben a pályán nem azt nyújtotta, amit elvárnak tőle, s fegyelmezetlenségeit nem tolerálta Florentino Pérez elnök és Jorge Valdano sportigazgató.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor Beckham gyakorlatilag kiállíttatta magát a sereghajtó Murcia ellen 2-1-re elvesztett vasárnapi bajnoki első félidejében, mert megsértette a partjelzőt, majd engedély nélkül Londonba repült a Martin Keown tiszteletére rendezett mérkőzésre.

Ezért a Real már egyáltalán nem zárkózik el attól, hogy eladja a múlt nyáron szerződtetett klasszist. A brit média már hetekkel korábban megszellőztette, hogy Roman Abramovics, a Chelsea milliárdos orosz tulajdonosa szívesen megvenné Beckhamet, de korábbi csapata, a Manchester United is érdeklődik iránta.