Vágólapra másolva!
A Bayer Leverkusen cseh középpályása, Jan Simák hazatért a Sparta Prahába. A Manchester City megszerezte a Leeds United védőjét, Danny Millst. A Bolton Wanderers hárommillió fontot ajánlott a Wolverhampton Wanderers csatáráért, Henri Camaráért.

Az AC Milannál bíznak benne, hogy meg tudják szerezni a Chelsea argentin csatárát, Hernán Crespót. Az angol együttes viszont közel áll ahhoz, hogy leigazolja az Olympique Marseille elefántcsontparti támadóját, Didier Drogbát.

Az Everton 2,5 millió fontot ajánlott a Birmingham City walesi középpályásáért, Robbie Savage-ért. A Real Betis leigazolta a Torino védőjét, Paolo Castellinit. A Valencia norvég csatára, John Carew a török Besiktasba szerződött.

A Mallorca érdeklődik a venezuelai válogatott középpályás, Juan Fernando Arango iránt. A Fulham megegyezett a Portsmouth-szal a szenegáli középpályás, Amdy Faye leigazolásáról.

Az Internazionale védője, Daniele Adani a Benficába tart. A Stade Rennes a Portsmouth horvát támadójával, Ivica Mornarral erősítene. A Crystal Palace leigazolta a Borussia Mönchengladbach finn szélsőjét, Jonas Kolkkát.