Vágólapra másolva!
Az AS Monaco közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Lecce uruguayi támadóját, Javier Ernesto Chevantónt. A Barcelona holland támadója, Patrick Kluivert a Newcastle-ba tart. A West Bromwich Albion megszerezte a Hertha harmadik számú kapusát, a lengyel Tomasz Kuszczakot.

A Deportivo Alavés argentin csatára, Martín Palermo visszatért a Boca Juniorshoz. Az FC Nantes támadója, Marama Vahirua az OGC Nice-ba igazolt. A Nantes a kolumbiai América Cali csatárát, Sergio Dario Herrerát szemelte ki. Az Espanyol szeretné kölcsönvenni a Real Betis középpályását, Itót.

Az FC Sevilla a Girondins Bordeaux szélsőjét, Albert Rierát nézte ki. A Real Zaragoza megszerezte a Numancia kapusát, Luís Garcíát. A Racing Santander leigazolta a Rayo Vallecano fiatal középpályását, José Fernando Márquest. Az Arsenal francia középpályásának, Patrick Vieirának az ügynöke felvette a kapcsolatot a Real Madriddal.

A Portsmouth bejelentkezett a Marseille védőjéért, Philippe Christanvalért. Az AS Roma középpályását, Damiano Tommasit a Szpartak Moszkva csábítja, a szintén római Francisco Lima viszont alá is írt a Lokomotiv Moszkvához. A Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Chelsea argentin csatára, Hernán Crespo a következő idényben kölcsönben az AC Milanban szerepel majd.

A görög Olympiakosz a Real Madrid fiatal csatárát, Javier Portillót szemelte ki. A Portsmouth horvát csatáráért, Ivica Mornarért a Rennes mellett a Lens is bejelentkezett. Az amerikai válogatott támadó, DaMarcus Beasley a PSV Eindhovenbe tart. Az Arsenal leigazolta a Celta Vigo kapusát, Manuel Almuniát.

Az Internazionale kölcsönadta Sierra Leone-i támadóját, Mohamed Kallont a Fiorentinának. A veterán angol támadó, Teddy Sheringham a másodosztályú West Ham Unitedbe igazolt. A Liverpool kölcsönadhatja fiatal francia csatárát, Florent Sinama-Pongolle-t a Saint-Etienne-nek.

A Celta Vigo francia középpályása, Peter Luccin az Atlético Madridba tart. A Reggina cseh válogatott védője, Martin Jiránek az orosz Szpartak Moszkvába szerződött.