Vágólapra másolva!
A francia utánpótlás-válogatott csapatkapitánya, Benoit Cheyrou a Lille-ből az Auxerre-be szerződött. Ahogyan azt várni lehetett, Hernán Crespo egy évre kölcsönbe az AC Milanba került a Chelsea-ből. A Chelsea eközben közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Benfica középpályását, Tiagót.

Az Olympqiue Marseille érdeklődik a Lyon csatára, Pegguy Luyindula iránt. Markus Babbel visszatérhet a Bundesligába, hiszen a VfB Stuttgart csábítja.

A Werder Bremen továbbra sem tett le a dán válogatott DanielJensen megszerzéséről, és a Fenerbahce horvát védőjét, Stjepan Tomast is szeretné leigazolni.

Az FC Barcelona "támadást indított" a Liverpool cseh csatárának, Milan Barosnak a megszerzése érdekében. A Betis kölcsönadta portugál csatárát, Joao Tomást a Sporting Bragának.

A Juventus állítólag érdeklődik az Arsenal középhátvédje, Sol Campbell iránt. A Deportivo marokkói védőjéért, Nureddin Najbetért a Tottenham jelentkezett be.

A Borussia Dortmund továbbra is érdeklődik a PSV Eindhoven középpályása, Mark van Bommel iránt. Az AS Monaco megszerezte a Lecce uruguayi támadóját, Javier Ernesto Chevantónt.