Vágólapra másolva!
A Málaga védője, Josemi kész aláírni négyéves szerződését Rafael Benitez együtteséhez, a Liverpoolhoz. Arséne Wenger az Arsenalhoz csábítja az FC Porto Eb-döntős középpályását, Manichét. Az Everton a PSV holland középpályását, Mark Van Bommelt vinné.

A Chelsea középpályása, Frank Lampard öt évvel meghosszabbította szerződését a londoni klubbal. A gárda trénere, Jose Mourinho az FC Porto védőjét, Ricardo Carvalhót szerezté a Kékekhez csábítani. A Real Madrid is érdeklődik a foci-Eb-n remekelt bekk iránt, ám a spanyol fővárosi egyesületnél sokallják a 16 millió eurós vételárat.

A Celtic felvette a kapcsolatot a Newcastle United veterán csatárával, Alan Shearerrel: a skótok a Barcelonába távozott Henrik Larssont pótolnák az angol támadóval. A Real Madrid középpályása, David Beckham kijelentette: nagyon örülne, ha az Arsenal kőkemény középpályása, Patrick Vieira Madridba igazolna.

A franciák világ- és Európa-bajnok balhátvédje, Bixente Lizarazu közel a megegyezéshez az UEFA-kupa-döntős Marseille-jel: az egykori Bayern-sztár két évre írna alá a gall klubhoz. Az Intertől távozó, s ingyen igazolható argentin Matias Almeyda iránt a Brescia érdeklődik.

Az Aston Villa az AS Romában játszó Olivier Dacourt-t szeretné szerződtetni, a birminghami klubnál azt azonban tagadják, hogy a blackburni Dwight Yorke iránt is érdeklődnek. A Crystal Palace az argentin Huracan támadó középpályását, Alejandro Alonsót vinné: a 22 éves játékost a River Plate és a Boca Juniors is le kívánja igazolni, ám a futballista Európában szeretné folytatni a karrierjét.

A spanyol válogatott klasszis csatára, Fernando Morientes megerősítette, hogy a következő szezonban mindenképpen a Real Madridnál játszik. Szinte biztos, hogy a Neville fivérek a Manchester Unitedben fejezik be pályafutásukat, miután mindketten öt évvel meghosszabbították szerződésüket.