Vágólapra másolva!
A West Bromwich Albion megszerezte az Arsenal nigériai csatárát, Nwankwo Kanut. A Newcastle United francia szélsőjét, Laurent Robert-t az Olympique Marseille is csábítja. Az ES Troyes algériai válogatott játékosa, Rafik Szaifi az Istres-be igazolt.

A Nice középpályása, Romain Pitau a Sochaux-ba tart. A Bayern München ghánai védőjét, Samuel Kuffourt a görög Olympiakosz szemelte ki. Az Arsenaltól elküldött Sylvain Wiltord a Juventus mellett az AC Milant is érdekli. A cseh Tomas Rosicky marad a Dortmundban, pedig több csapat is csábította.

A Tottenham leigazolta az SC Heerenveen svéd védőjét, Erik Edmant. Az Internazionale megszerezte a Lazio veterán védőjét, Szinisa Mihajlovicot. Az SC Bastia szerződtette a Real Sociadad norvég hátvédjét, Björn Tore Kvarmét. A Fiorentina 7,5 millió euróért megszerezte a Hamburgtól Tomas Ujfalusit.

A Brescia olasz utánpótlás-válogatott csatára, Andrea Caracciolo 2008-ig meghosszabbította szerződését. A Lille OSC megszerezte a Crvena Zvezda védőjét, Milivoje Vitakicot. Az AS Roma leigazolta a Parma fiatal hátvédjét, Matteo Ferrarit.