Vágólapra másolva!
Az angol átigazolási időszak augusztus 30-áig tart, s nem lenne meglepetés, ha skóciai remeklése után az utolsó pillanatokban a Ferencváros középpályása, Huszti Szabolcs Nagy-Britanniában "ragadna". A tehetséges játékos iránt a szintén az FTC-től Angliába szerződött Gera Zoltán csapata, a Premier League-be frissen feljutott West Bromwich Albion érdeklődik. Amely egyébként szerdán, az angol bajnokság harmadik fordulójában 1-1-et játszott a Tottenhammel, s a birminghamiek gólját épp Gera szerezte.

A West Bromwich Albion vezetőedzője, Gary Megson úgy tűnik, elégedett Gera Zoltánnal, hiszen nem lehet véletlen: az exferencvárosi technikás támadó után újabb magyar játékost nézett ki magának a gárda trénere. Az újonccsapat nem keveset, másfélmillió fontot fizetett Geráért, s az átigazolási szezon véghajrájában a birminghami klub ugyanennyit rászánna Huszti Szabolcsra is - értesült az [origo] megbízható angliai forrásból.

Huszti pár hónapja kölcsönben még a Sopronban játszott, majd berobbant Lothar Matthäus válogatottjába, s ezután azonnal vissza is hívta a Fradi, legutóbb pedig Skóciában villogott. A glasgow-i Hampden Parkban rendezett találkozón óriási meglepetésre a vb-selejtezőre készülő Matthäus-csapat 3-0-ra diadalmaskodott a honfitárs kapitány Berti Vogts tanítványai ellen, s a három találatból kettőt a 21 esztendős tehetség vállalt: higgadtan értékesített egy tizenegyest, majd egy bombagóllal vétette észre magát.

nem sikerült a prágai bravúr a Fradinak

Gera pedig szerda este tovább növelte a magyar játékosok angliai presztízsét, a WBA Tottenham elleni meccsén ugyanis a birminghamiek a magyar támadó harmadik percben lőtt góljával szereztek vezetést... >>>