Vágólapra másolva!
Egy pontra megközelítette az éllovas Wolfsburg labdarúgócsapatát a Bayern München együttese, amely a Bundesliga 10., hétközi fordulójában, Pizarro duplájával 2-0-ra verte a Farkasokat. A Bochum 3-0-ra győzött az emberhátrányban küzdő Mönchengladbach ellen, a Hannover a Kaiserslauternt (3-1), a Dortmund pedig idegenben a Herthát verte (1-0).

Sok jóra nem számíthatott a Wolfsburg labdarúgócsapata, amely listavezetőként, de nagyon rossz müncheni mérleggel utazott a Bayern otthonába. Az Olimpiai-stadionban ki is derült, nem sok keresnivalója lesz Eric Gerets együttesének.

A Bayern a 24. percben szerezte meg a vezetést: Schweinsteiger cselezgetett a bal szélen, mikor lövőhelyzetbe került volna pazar labdát passzolt Pizarrónak, aki egy testcsellel kimozdította védőjét, majd 10 méterről okosan a bal sarokba lőtt (1-0).

A félidő hajrájában majdnem egyenlített a Wolfsburg, Brdaric jobbról remekül tálalt középre, az érkező Klimowicz azonban ajtó-ablak helyzetben a bal kapufa mellé lőtt. S ahogy lenni szokott: a 45. percben növelte előnyét a Bayern: Hargreaves a bal oldalról élesen lőtte be szabadrúgását az ötösre, ahol Pizarro cipője hegyével, két méterről pöckölte a kapuba a labdát (2-0).

A második játékrészben sem sokat változott a játék képe, Pizarro mesterhármasát a kapufa akadályozta meg, maradt a 2-0-s hazai siker, amivel a Bayern egy pontra megközelítette a Wolfsburgot.

Otthon kapott ki a Hertha a Dortmundtól (0-1), a hazai együttesben Dárdai kezdőként lépett pályára, s 76 percet játszott.

eredmények, 10. forduló:
Bayern München - Wolfsburg 2-0 (2-0)
gól:
Pizarro (24., 45.)

Bochum - Mönchengladbach 3-0 (0-0)
gól:
Preuss (54.), Wosz (85.), Madsen (90.)
piros lap: Strasser (59., Mönchengladbach)

Hannover - Kaiserslautern 3-1 (1-1)
gól:
Tarnat (34.), Stajner (65., 86.), illetve Amanatidisz (26.)

Hertha - Dortmund 0-1 (0-1)
gól:
Koller (44.)