Vágólapra másolva!
A negyedik fordulójával folytatódik az angol Ligakupa küzdelemsorozata, amelyben még akad magyar érdekeltség. A Crystal Palace ugyanis szerdán a Manchester United otthonába látogat - az eltiltott Torghelle nélkül, ám várhatóan Királlyal a kapuban.

Már a legjobb 16 között van a Crystal Palace labdarúgócsapata, amely a Ligakupa harmadik fordulójában Torghelle Sándor találatával 2-1-re nyert a Charlton ellen. Az összecsapás krónikájához tartozik, hogy a magyar támadó piros lapot kapott, így szerdán nem játszhat a Manchester United elleni, következő fordulóbeli találkozón.

Sir Alex Ferguson nem számíthat a szintén eltiltott Alan Smith szereplésére, s ha hinni lehet a brit sajtónak, akkor az olasz tinédzser, Giuseppe Rossi személyében újoncot avat. Smith helyettese David Bellion lehet, s visszatér a kezdőbe a még augusztusban sérülést szenvedő dél-afrikai Quinton Fortune is.

A Palace-nél Andy Johnson csípő-, Wayne Routledge pedig nyaksérüléssel bajlódik, de kimarad Vasszilisz Lakisz, Gonzalo Sorondo és Fitz Hall is.

A forduló rangadóját az Arsenal és az Everton összecsapása jelenti, de élvonalbeliek csatáznak a Liverpool-Middlesbrough és a Newcastle-Chelsea meccsen is.

a Ligakupa menetrendje
november 9., kedd
Arsenal - Everton 20.45
Burnley - Tottenham 20.45
Cardiff - Portsmouth 20.45
Watford - Southampton 20.45

november 10., szerda
Liverpool - Middlesbrough 21.00
Manchester United - Crystal Palace 21.00
Newcastle - Chelsea 20.45
Nottingham Forest - Fulham 20.45.