Vágólapra másolva!
A Goal.com angol futballhonlap hétről hétre összeállítja a Premiership aktuális fordulójának válogatottját. A 13. forduló legjobbjaiból összeállított tizenegyben Király Gáboré a kapusposzt, a Crystal Palace magyar hálóőre annak ellenére érdemelte ki a szerkesztők bizalmát, hogy három gólt kapott a Liverpool ellen 3-2-re elveszített mérkőzésen.

A forduló válogatottja: Király - Le Saux (Southampton), Hyypiä (Liverpool), Terry (Chelsea), Contra (West Bromwich Albion) - Robben (Chelsea), Gravesen (Everton), Murphy (Charlton), Ljungberg (Arsenal) - Baros (Liverpool), J. Johanson (Charlton).

Az internetes újság értékelése Királyról: "A magyar válogatott kapusa mindent jól csinált a Liverpool ellen, és igazán nem szolgált rá arra, hogy a vesztes oldalon legyen. Ian Dowie, a Palace menedzsere igazán elégedett lehet Király formájával, miután az elmúlt hetekben a magyar kapus kiharcolta magának a helyet a kezdő tizenegyben."

Ironikus módon a forduló legrosszabb tizenegyét is összerakja a Goal.com kollektívája, ebben ezen a héten például José Antonio Reyes, az Arsenal spanyol játékosa is helyet szorított magának.