Vágólapra másolva!
Egy brazil futballista életét vesztette, miután indiai klubja, a Dempo SC egyik mérkőzésén összeesett a pályán. Hisam Zeruali, a marokkói FAR Rabat csapatának válogatott labdarúgója autóbalesetben hunyt el.

A 25 éves Cristiano de Lima két gólt szerzett a Mohun Bagan elleni Föderációs-kupa fináléjában, majd a találkozó hajrájában egy ütközés következtében összeesett. A csapatát találataival győzelemhez segítő csatár a kórházban hunyt el. A halál oka egyelőre ismeretlen, s minden bizonnyal csak a boncolás deríti ki, mi okozta a tragédiát.

Október 28-án egy másik brazil labdarúgó is hasonlóképpen halt meg. Paulo Sergio de Oliveira Silvának, a Sao Caetano hátvédjének szívelégtelenség okozta a halálát.

Január 25-én a portugál Benfica magyar csatára, a 25-szörös válogatott Fehér Miklós esett össze a Vitoria Guimaraes elleni bajnoki mérkőzés hosszabbításában a pályán, majd a klinikára szállítást követően meghalt. A vizsgálatok szerint a 24 éves labdarúgó természetes okok miatt vesztette életét.

Vasárnap autóbalesetben életét vesztette Hisam Zeruali, a marokkói FAR Rabat csapatának válogatott labdarúgója. A 27 éves csatár elvesztette uralmát a gépkocsija felett, és nagy sebességgel egy fának csapódott. Zeruali 17 alkalommal szerepelt a nemzeti tizenegyben, és három gólt szerzett.