Vágólapra másolva!
Az AS Monaco olasz kapusa, Flavio Roma 2008-ig meghosszabbította szerződését a klubnál. A Newcastle United 11,3 millió euróért leigazolta a skót Rangers FC francia középhátvédjét, Jean-Alain Boumsongot. A Southampton csatáráért, James Beattie-ért az Everton és az Aston Villa is hatmillió fontot ajánlott.

A nigériai középpályás, Alex Nyarko próbajátékon szerepel a Middlesbrough FC-nél. Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid argentin középpályása, Santiago Solari a nyártól az FC Barcelonában folytatja pályafutását.

A Málaga CF bejelentkezett a PSV Eindhoven csatáráért, Jan Vennegor of Hasselinkért. A Feyenoord belga csatára, Thomas Buffel valószínűleg a Rangers FC-be igazol.

A Lazio érdeklődik a Sampdoria csatára, Fabio Bazzani iránt. Az 1. FC Nürnberg a Bayer Leverkusen középpályását, Hanno Balitschot szemelte ki. A Bayern München két focistáját Spanyolországba csabítják: Roque Santa Cruzt a Real Betis, míg Martin Demichelist az RCD Espanyol szeretné leigazolni.

A Rosenborg BK szeretné hazacsábítani az SC Bastia norvég védőjét, Björn-Tore Kvarmét. Az AC Parma csatárát, Massimo Maccaronét a Siena környékezte meg.