Vágólapra másolva!
A Southampton FC csatára, Brett Ormerod a nyáron valószínűleg a Nottingham Forestbe igazol. A Hansa Rostock azonnali hatállyal felbontotta namíbiai focistája, Razundara Tjikuzu szerződését. A Schalke 04 holland játékosa, Nils Oude Kamphuis bejelentette, hogy a szezon végeztével távozik a gelsenkircheniektől.

A Corinthians hazacsábítaná a Werder Bremen brazil balhátvédjét, Gustavo Neryt. Az Atlético Madrid fiatal középpályását, Gabit, aki jelenleg kölcsönben a Getaféban szerepel, az Arsenal és a Valencia is figyeli.

Az amerikai San José Earthquakes kanadai csatára, Dwayne de Rosario a Blackburn Roversnél szerepel próbajátékon. Az Ajax Amsterdam brazil balhátvédjét, Maxwellt a Newcastle United szemelte ki.

A Fiorentina bejelentkezett az AC Milan középpályásáért, Massimo Ambrosiniért. A Chelsea a Toulouse FC fiatal védőjét, Lucien Aubeyt tartja figyelemmel.

Az RC Deportivo védőjét, Césart a Liverpool és a Newcastle United is szeretné megszerezni. Az AC Parma leigazolta a veterán középpályást, Renato Olivét, akinek a nyár óta nem volt klubja.