Vágólapra másolva!
Kevés gól, de annál több izgalom volt a Serie A 25. fordulójának szombati mérkőzésein. Az éllovas Juventus gól néküli döntetlent játszott az újonc Messina otthonában, és a torinóiak pontvesztését kihasználta a Milan, amely a 92. percben szerzett góllal verte 1-0-ra a Cagliarit, ezzel beérte a Zebrákat. Az Udinese is a hosszabbításban talált be, amit a másik milánói gárda, az Inter bánt, amely így kiengedte kezéből a győzelmet.

Del Pieróval és Ibrahimoviccsal a csatársorban kezdett a Juventus Messinában, ennek ellenére a hazaiak szerezhettek volna vezetést, de Zampagna fejesét a kapufa hárította.

A második félidőben nyomtak a Zebrák, és Ibrahimovic kétszer is eldönthette volna a meccset, de előbb két lépésről a kapufát választotta a háló helyett, majd a szicíliaiak kapusa, Storari járt túl a svéd csatár eszén nagy ziccerben.

A Juventus döntetlenjének nemcsak Messinában, hanem Milánóban is örültek, mert így győzelem esetén pontszámban beérték volna a torinóiakat a piros-feketék.

Nem indult jól a mérkőzés a Milan szempontjából, ugyanis Sevcsenko összefejelt Loriával, és le kellett cserélni, a hírek szerint az ukrán aranylabdásnak eltört az arccsontja, várhatóan hétfőn műtik, így ki kell hagynia a Manchester elleni BL-nyolcaddöntőt.

A címvédő végig fölényben játszott, ám egészen a 92. percig nem tudta feltörni a szárdok védelmét (igaz, egy nyilvánvaló kezezést elnézett Tombolini bíró a Cagliari tizenhatosán belül), akkor Cafu gyanús körülmények között szerelt, majd beadott, Serginho pedig nagy gólt lőtt, azaz sikerült kicsikarni a győzelmet Ancelotti fiainak.

Milánó másik fele bánkódik egy utolsó percben szerzett gólt miatt, ugyanis Goitom közeli fejese miatt nem sikerült elhoznia a három pontot az Internek Udinéből.

Serie A, 25. forduló:
Messina - Juventus 0-0

Milan - Cagliari 1-0 (0-0)
gól:
Serginho (92.)
piros lap: Pancaro (76.), illetve Agostini (92.)

Udinese - Internazionale 1-1 (0-0)
gól:
Goitom (91.), illetve Verón (58.)

A Messinához látogat a Juvehttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20050218lisztes.html?pIdx=1