Vágólapra másolva!
Florentino Perez klubelnök védelmébe vette a Real Madrid sokat bírált sztárlabdarúgóit, különösen David Beckhamet. Kijelentette: az angol válogatott csapatkapitánya nem hagyja el az együttest.

"Szó sem lehet a távozásáról, kár is erről beszélni. Sohasem mondtam azt, hogy bármelyik sztár eladó lenne, így Beckham is marad" - szögezte le a madridi klub első embere.

Perez hozzátette: igazságtalan támadások érik a szigetországi középpályást és kollégáit.

"Hihetetlen számomra, hogy ezeket a futballistákat, különösen Beckset, Zidane-t és Ronaldót milyen kemény támadások érik. Ők mindent megtesznek ezért a klubért. Mindennap azért dolgoznak, hogy népszerűsítsenek bennünket a világon, és csak bírálat éri őket. Ez elfogadhatatlan."

A Real Madrid már több mint egy éve szenved, a 2003-2004-es, trófea nélküli idényt követően sem állt talpra, a mostani évadban már három edző - Jose Antonio Camachót és Mariano Garcia Remónt követte Luxemburgo - dolgozott a sztárokkal.

A játékosok kudarcokkal teli hetet zártak: szerdán hosszabbítás után 2-0-ra kaptak ki a Juventustól a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, s a búcsút követően vasárnap sem sikerült a javítás, bajnoki mérkőzésen a bennmaradásért küzdő Getafe 2-1-re nyert a szétesően futballozó fővárosiakkal szemben.

A spanyol kupától és a BL-től már elbúcsúzott a Real, s 10 fordulóval a Primera División zárása előtt 11 pontos hátránnyal követi az éllovas FC Barcelonát a második helyen. Vagyis a nemrég még Galaktikusoknak becézett korábbi sikercsapat valószínűleg idén sem nyer semmit.