Vágólapra másolva!
A Manchester United északír kapusa, Roy Carroll a szezon végén valószínűleg távozik a klubtól. A Bayern München francia jobbhátvédjét, Willy Sagnolt állítólag a Manchester United szeretné megszerezni. Az 1. FC Köln a Bayern München védőjével, Thomas Linkével erősítene.

A Stade Rennes a svájci Young Boys védőjét, Alain Rochat-t szemelte ki. A Hamburger SV szeretné egy évvel meghosszabbítaná japán csatára, Takahara Naohiro szerződését.

Az RC Deportivo érdeklődik a Getafe védője, Nano iránt. Az AS Roma görög védője, Trajanosz Dellasz az idény végén valószínűleg elhagyja a rómaiakat. A Lazio brazil focistájának, Césarnak az ügynöke szerint a focista hamarosan meghosszabbítja szerződését.

A hírek szerint a Chelsea legújabb kiszemeltje a Juventus balhátvédje, Gianluca Zambrotta. Az Atalanta gólvágóját, Stephen Makinwát a Sampdoria szemelte ki.

Az Arsenal a Hellas Verona svájci tinijét, Valon Behramit figyeli. A Liverpool ausztrál focistáját, Harry Kewellt a Tottenham Hotspurs és a Manchester City is kiszemeltek.