Vágólapra másolva!
A Bayern München állítólag felvette a kapcsolatot a Celtic FC védőjével, Bobo Baldéval. Az FC Barcelona középpályása, Gerard az AS Monacóba szerződött. Az OGC Nice megszerezte a francia másodosztály gólkirályát, az FC Lorient elefántcsontparti csatárát, Bakari Konét.

A Girondins Bordeaux marokkói csatára, Maruan Csamak távozni szeretne a klubtól. Az 1. FC Nürnberg a tunéziai Espérance Tunisz középpályását, Dzsavhar Mnarit vette meg.

A Borussia Mönchengladbach a Schalke 04-től távozó holland védőt, Nils Oude Kamphuist szerződtette. Az Arminia Bielefeld nagy valószínűséggel leigazolja a dán FC Köbenhavn dél-afrikai szélsőjét, Sibusiso Zumát.

A VfB Stuttgart magyar csatárát, Szabics Imrét az 1. FC Köln mellett az angol Blackburn Rovers is csábítja. Az Arsenal FC állítólag Robert Pirest is hajlandó lenne felajánlani az Atlético Madridnak Fernando Torresért cserébe.

Az Olympique Lyon brazil középpályását, Juninho Pernambucanót a Manchester United szeretné leigazolni. Az Olympique Marseille szenegáli jobbhátvédjét, Habib Beyét a VfB Stuttgart, a Charlton Athletic és a Newcastle United is csábítja.

A Málaga CF brazil csatára, Marcio Amoruso a Portsmouth FC egyik kiszemeltje. Az AC Milan megszerezte az Udinese cseh válogatott középpályását, Marek Jankulovskit. A Valencia CF szerződtette az Arsenal FC-től távozó brazil középpályást, Edút.