Vágólapra másolva!
A Calcomercato nevű olasz honlap információja szerint a küszöbön áll David Trezeguet átszerződése a Juventus csapatától a Chelsea FC-hez. Az angol bajnok 58 millió eurót fizetne az olasznak, amely az argentin csatár pótlására az Internazionalétól távozó Christian Vierit vagy a parmai Alberto Gilardinót igazolná le.

Ha az ügylet létre jön, Zinédine Zidane után Trezeguet lesz a földkerekség második legdrágább futballistája. Miután Roman Abramovics, a Chelsea multimilliárdos tulajdonosa egyetlen komoly kiszemeltjét sem tudta megszerezni - élen Adrianóval, az Inter brazil zsenijével -, most Trezeguet került célkeresztbe. Állítólag Fabio Capello, a Juve szakvezetője már beleegyezett az átigazolásba.

Az viszont már tény, hogy az FC Middlesbrough-tól a Premier League-rivális, Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpoolhoz igazol Boudewijn Zenden, a holland válogatott labdarúgója - jelentette az MTI.

"A játékos már átesett az orvosi vizsgálaton, valószínűleg hétfőn reggel szentesítjük a megállapodást" - mondta Ian Cotton, a klub szóvivője.

A középpályás Zenden - aki korábban a PSV Eindhovenben és az FC Barcelonában is szerepelt - eddig négy idényt húzott le Angliában, a Middlesbrough előtt a Chelsea együttesének volt a tagja.

Ch. Gáll András