Vágólapra másolva!
 

A Bayern München profi szerződést ajánlott húszéves középpályásának, Andreas Ottlnak. A Bayer Leverkusen megszerezte a Borussia Dortmund védőjét, Ahmed Madounit.

A Liverpool FC hivatalosan is bejelentette a Villarreal spanyol kapusának, José Manuel Reinának, illetve az Albacete chilei középpályásának, Mark Gonzáleznek a szerződtetését. A Bolton Wanderers leigazolta a norvég SFK Lyn ománi kapusát, Ali al Habsit, aki azonban csak januárban lesz az angolok focistája. Az Everton FC bejelentkezett a Valencia CF két játékosáért, Emiliano Morettiért és Lamine Sissokóért.

A Toulouse FC szerződést bontott brazil csatárával, Eduardóval. A Hamburger SV érdeklődik az Olympique Marseille nigériai balhátvédje, Taye Taiwo iránt. A Real Zaragoza kiszemeltje a mexikói Club América argentin támadója, Claudio López.

A Genoa kölcsönvette az AC Milan kapusát, Christian Abbiatit, a genovaiak francia középpályása, Sabri Lamouchi viszont az Olympique Marseille-ben köthet ki. A Real Betis a brazil Denílsont ajánlotta fel a Sao Paulo FC-nek Cicinhóért cserébe.