Vágólapra másolva!
 

A Lille OSC három évvel meghosszabbította utánpótlás-válogatott csatára, Nicolás Fauvergue szerződését. Az Olympique Marseille érdeklődik a portugál Benfica brazil védője, André Luiz iránt. A Paris Saint-Germain szerb csatárát, Danijel Ljuboját az olasz Messina FC és a spanyol CA Osasuna is csábítja.

A VfB Stuttgart bejelentkezett az Atalanta csatáráért, Stephan Makinwáért, és a Sahtar Doneck szerb játékmesterét, Zvonimir Vukicsot is szeretné leigazolni. A Bayer Leverkusen kölcsönadta fiatal török középpályását, Sezer Öztürköt a belga Germinal Beerschotnak. Az 1. FC Kaiserslautern az AS Monaco norvég védőjét, Hassan el-Fakirit teszteli.

A Málaga CF kölcsönvenné a Real Madrid csatárát, Javier Portillót. A Valencia CF leigazolta az uruguayi Fénix-szélsőt, Fabian Estoyanoffot, hogy rögtön kölcsön is adja a Cádiz CF-nek. Az AS Monaco megszerezte a Girondins Bordeaux középpályását, Carmel Meriemet. A Liverpool FC francia védője, Grégory Vignal, aki az előző szezont a skót Rangers FC-ben töltötte, a Portsmouth FC-hez igazolt. A Tottenham Hotspur kameruni focistája, Timothée Atouba a Hamburger SV-ba tart.