Vágólapra másolva!
Az AC Parma fiatal csatára, Francesco Ruopolo az orosz Lokomotiv Moszkvába szerződött. A pármaiak emellett meghosszabbították veterán kapusuk, a 36 esztendős Luca Bucci szerződését egy évvel.

A Juventus FC megkezdte a tárgyalásokat az Arsenal FC-vel a francia középpályás, Patrick Vieira leigazolásáról. Az RC Strasbourg a Borussia Mönchengladbach cseh csatárát, Marek Heinzet csábítja. Az FC Nantes a kenyai válogatott támadót, Dennis Oliechet szemelte ki.

A Hamburger SV argentin csatára, Bernard Romeo a CA Osasunában köthet ki. A Tottenham Hotspur ötmillió fontot ajánlott a Real Madrid középpályásáért, Gutiért.

A Manchester City a Feyenoord válogatott szélsőjét, Romeo Castelent figyeli. A Villarreal CF az Arsenal FC brazil középpályását, Gilberto Silvát szeretné megszerezni.

A Sunderland AFC egy évvel meghosszabbította csatára, Stephen Elliott szerződését. A Real Betis ötmillió eurót ajánlott az Olympique Lyon védőjéért, Éric Abidalért.

A Benfica az AC Milan dán támadóját, Jon Dahl Tomassont venné meg. Az AJ Auxerre védője, David Recorbet a másodosztályú FC Lorient-ba szerződött. A Real Betis felbontotta csatára, Ismael López szerződését.