Vágólapra másolva!
Kemény szavakkal becsmérelte Jose Mourinho, az angol futballbajnok Chelsea portugál vezetőedzője az Arsenalt irányító francia kollégáját, Arsene Wengert.

"Szerintem ő egy tipikus kukkoló, aki folyton másokat figyel. Mindenütt vannak olyanok, akik nagy távcsövekkel lesik a szomszédokat, és úgy látom, hogy neki is beteges hajlamai vannak. Folyton beleártja magát mások ügyeibe, de persze az is lehet, hogy szerelmes a Chelsea-be, és az én helyemre pályázik" - hangzott a portugál mester meghökkentő nyilatkozata.

Az Ágyúsokat dirigáló francia tréner azzal vívta ki a szokatlan kirohanást, hogy korábban kijelentette: talán végre eltűnik a Chelsea nagy önbizalma, miután szerdán büntetőkkel alulmaradt a Charltonnal szemben a Ligakupa harmadik fordulójában.

"Engem nem érdekel az Arsenal, Wenger is maradjon meg a saját csapatánál. Annál is inkább, mert 11 forduló alatt még nem nyertek idegenben, és Thierry Henry nélkül győzni se tudnak" - tette hozzá Mourinho, akinek 40 bajnoki meccs óta veretlen együttese 9 ponttal vezeti a Premier League-et.