Vágólapra másolva!
Szerdán az E, F, G és H jelű kvartettekben befejeződnek a labdarúgó UEFA-kupa csoportküzdelmei.

Az E csoportban két továbbjutó hely keresi gazdáját. Az utolsó játéknapon a harmadik AS Roma hazai pályán fogadja a második svájci Baselt, és győzelme esetén továbblép - a bázelieknek már egy iksz is elég -, ugyanakkor ha a jelenleg negyedik Crvena zvezda vereséget szenved a már biztos pozícióban lévő Racing Strasbourg vendégeként, akkor mindkét gárda ünnepelhet az olasz fővárosban.

Az F csoportban az Olympique Marseille, Levszki Szófia duó mellett már csak egy hely kiadó: erre még az ötös mind három másik csapatának van esélye. A legjobb helyzetben a harmadik román Dinamo Bucuresti van, amely a Marseille-hez látogat. A román csapat mögött jelenleg két pont hátránnyal álló holland Herenveen ugyan utolsó a csoportban, ám hazai pályán fogadja a Levszkit, s egy esetleges győzelem a Dinamo botlásával párosulva "aranyat" érhet számára. A legkilátástalanabb helyzetben éppen a címvédő CSZKA Moszkva áll, amely négy ponttal a negyedik jelenleg, ráadásul szabadnapos, így csak riválisai kudarcában reménykedhet.

A H csoportban szintén csak egyetlen hely van "szabadon", amelyre a Bolton Wanderersnek van a legnagyobb sansza, hiszen a már továbbjutott Sevilla ellen egy pont is elég számára a legjobb 32 közé jutáshoz. A G jelű kvartettben már minden eldőlt.

UEFA-kupa-csoportkör, 5. (utolsó) játéknap:
E csoport:
AS Roma (olasz) - Basel (svájci) 20.45
Racing Strasbourg (francia) - Crvena zvezda (szerb-montenegrói) 20.45
szabadnapos: Tromsö (norvég)

A csoport állása: 1. (már továbbjutott) Racing Strasbourg 7 pont/3 mérkőzés, 2. Basel 6/3, 3. AS Roma 4/3, 4. Crvena zvezda 3/3 (5-6), 5. Tromsö 3/4 (7-9).

F csoport:
Olympique Marseille (francia) - Dinamo Bucuresti (román) 20.45
Heerenveen (holland) - Levszki Szófia (bolgár) 20.45
szabadnapos: CSZKA Moszkva (orosz)

A csoport állása: 1. (már továbbjutott) Olympique Marseille és Levszki Szófia 6 pont/3 mérkőzés (3-2), 3. Dinamo Bucuresti 4/3 (1-1), 4. CSZKA Moszkva 4/4 (3-4), 5. Heerenveen 2/3.

G csoport:
PAOK Szaloniki (görög) - Rennes (francia) 20.45
VfB Stuttgart (német) - Rapid Bucuresti (román) 20.45
szabadnapos: Sahtar Donyeck (ukrán)

A csoport állása: 1. (már továbbjutott) Rapid Bucuresti 9 pont/3 mérkőzés (4-0), 2. (már továbbjutott) Sahtar Donyeck 9/4 (4-1), 3. (már továbbjutott) VfB Stuttgart 6/3, 4. PAOK Szaloniki 0/3 (1-4), 5. Rennes 0/3 (0-5).

H csoport:
Bolton Wanderers (angol) - Sevilla (spanyol) 20.45
Vitoria Guimaraes (portugál) - Besiktas (török) 20.45
szabadnapos: Zenit (orosz)

A csoport állása: 1. (már továbbjutott) Zenit 7 pont/4 mérkőzés, 2. (már továbbjutott) Sevilla 6/3, 3. Bolton Wanderers 5/3, 4. Besiktas 2/3, 5. Vitoria Guimaraes 1/3.