Vágólapra másolva!
A Palermo hazai pályán két góllal kikapott a Sienától az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának nyitómérkőzésén - a vendégeknél az albán Erion Bogdani mesterhármast ért el. Az AC Milan hazai pályán meglepetésre nem bírt a Sampdoriával, s így egyre inkább lemarad a scudettóért folytatott versenyfutásban.

Nem sokkal a Palermo-Siena mérkőzés után a hazai vezetőség menesztette Luigi Del Neri vezetőedzőt. Gugliemo Micciche, a klub alelnöke azt is bejelentette, hogy már vasárnap kiderül, ki lesz a tréner utóda. Del Nerinek azért kellett távoznia, mert csapata várakozáson alul szerepel a bajnokságban, ugyanis az első hat, azaz UEFA-kupa-indulást érő helyek egyikére pályázó gárda jelenleg csak tizedik a tabellán.

A Milan újabb botlásához nagyban hozzájárult Dida, aki hatalmas potyagóllal segítette a genovai együttest. Amennyiben a címvédő, egyben listavezető Juventus vasárnap a papírformának megfelelően begyűjti a három pontot az Ascoli otthonában, akkor Carlo Ancelotti gárdájának már 12 pont lesz a hátránya.

Serie A, 22. forduló:
Palermo - Siena 1-3 (0-1)
gól: Godeas (68.), illetve Bogdani (29., 57., 66.)

AC Milan - Sampdoria 1-1 (1-1)
gól: Sevcsenko (13., 11-esből), illetve Gasbarroni (36.)

Visszavágna a Sampnak a Milan/sport/focivilag/20060127mallorcan.html?pIdx=1