Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája jelenlegi sorozatában elődöntős Villarreal a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában hazai pályán szenvedett 2-0-s vereségét a kiesés elől menekülő Real Sociedadtól, ami könnyen azt jelentheti, hogy ősszel nem tud ismét az elitligában szerepelni a Sárga Tengeralattjárónak becézett gárda.

Az Arsenal elleni BL-elődöntő visszavágójára készülő Villarreal Riquelme, Forlán és Sorin nélkül kezdte a találkozót, az uruguayi aranycipős később beállt, de ő sem tudott segíteni csapatán. A baszkoknak nagyon kellett ez a győzelem, hogy kissé távolabb kerüljenek a kiesőzónától.

Nem sikerült ugyanez az Alavésnek, amely odahaza kapott ki az Atléticótól, a győztes gólt Antonio López szerezte, aki mesésen csavart a bal felső sarokba egy 20 méteres szabadrúgást.

A Celta Vigo alaposan kitömte a Zaragozát, Canobbio nyitotta a gólok sorát, aki egy kipattanót lőtt César kapujába. A második félidőben a vendégkapus ügyetlenkedése után Jorge Larena növelte az előnyt, aztán Perera egy nagy ziccert még elhibázott, de szinte azonnal javított, amikor a rövid saroknál csúsztatott a hálóba egy szögletet követően.

A középkezdés után nem sokkal Canobbio adta meg a kegyelemdöfést, miután a megszerzett labdát bevezette a 16-oson belülre, majd lágyan átlöbbölte César felett.

Primera División, 34. forduló:
Villarreal - Real Sociedad 0-2 (0-2)
gól: M. Alonso (9.), M. González (27.)

Alavés - Atlético Madrid 0-1 (0-1)
gól: A. López (22.)

Celta Vigo - Real Zaragoza 4-0 (1-0)
gól:
Canobbio (30., 81.), Jorge Larena (46.), Perera (79.)

Bajnok lehet a Barcelonahttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20060421topligak.html?pIdx=2