Vágólapra másolva!
Megszerezte első pontját az angol labdarúgó-bajnokságban az újonc Watford együttese, miután 1-1-es döntetlent ért el a West Ham United ellen. Priskin Tamás - aki az első fordulóban gólpasszt jegyzett az Everton ellen - a 73. percben Bouazzát váltotta a hazai csapatban. Az U21-es válogatott játékos a 86. percben helyzetbe került, de hat méterről leadott lövése mellé szállt.

A nap másik mérkőzésén a Tottenham Hotspur a Sheffield Unitedet fogadta. Villámgóllal kezdte a találkozót a Tottenham: Aaron Lennon a jobbszélen bolondot csinált a sheffieldi védőkből, majd miután a fél csapatot megforgatta úgy adott középre, hogy Berbatovnak csak az üres kapuba kellett passzolnia (1-0).

A 17. percben Jenas is megvillant, Robbie Keane ívelt fel egy labdát a félpályáról, Berbatov lefejelte, Kenny kapus kicsit lassan mozdult ki, így a hazaiak csatára előbb átcsippentette felette a labdát, majd az üres kapuba gurított (2-0). A 28. percben Berbatov került ismét helyzetbe, de 15 méteres bombáját Kenny nagy bravúrral védte.

A második félidőben semmit sem változott a játék képe, a Tottenham végig nagy tűz alatt tartotta a vendégek kapuját, de vagy a szerencse, vagy Kenny kapus bravúrjai kisegítették a Sheffieldet - az eredmény így 2-0 maradt.

Eredmények, Premier League, 2. forduló:
Watford - West Ham United 1-1 (0-0)
gól:
King (63.), illetve Zamora (64.)

Tottenham Hotspur - Sheffield United 2-0 (2-0)
gól:
Berbatov (7.), Jenas (17.)

(MTI) / [origo]