Vágólapra másolva!
A Real Madrid egy góllal nyert a Real Betis vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának nyitómérkőzésén. A fővárosiak Roberto Carlos jubileuma miatt ünnepi hangulatban kezdték a találkozót, Cicinho súlyos sérülése azonban beárnyékolta örömüket. Olaszországban szurkolói csoportok csaptak össze a rendőrséggel a Catania-Messina bajnoki előtt és után.

Az első vizsgálatok alapján elszakadt a keresztszalagja a jobb térdében Cicinhónak, a Real Madrid védőjének, amikor a Real Betis ellen a labdáért küzdve rosszul lépett. Az eset a 29. percben történt, a brazil válogatott futballistát hordágyon vitték le a pályáról.

A vasárnapi vizsgálatok során derül ki, pontosan mennyit kell majd kihagynia, hírügynökségi jelentések szerint azonban a felépülése hónapokat vesz igénybe, de akár fél évig is eltarthat.

Az idegenben 1-0-ra megnyert találkozón 500. alkalommal lépett pályára a Real Madrid színeiben Roberto Carlos. A 33 éves világbajnok brazil védő 1996-ban érkezett a fővárosi alakulathoz, amellyel azóta háromszor-háromszor nyert bajnokságot, illetve Bajnokok Ligáját.

A fővárosi csapatban első gólját szerezte az Olympique Lyontól érkezett Mahamadou Diarra.

Primera División, negyedik forduló:
Real Betis - Real Madrid 0-1 (0-1)
gól:
Diarra (7.)
kiállítva: Nano (Real Betis, 96.)