Vágólapra másolva!
A héten nem rendeznek fordulót a Bajnokok Ligájában, ezért a labdarúgó UEFA-kupa csoportkörének 4. játéknapja már szerdán megkezdődik négy kvintett két-két mérkőzésével.

Összesen nyolc csapat lép pályára továbbjutási reményekkel. Közülük legkedvezőbb helyzetben az A csoportban lévő Maccabi Haifa van, amelynek már egy pont is elegendő a legjobb 32 közé kerüléshez, de vereség esetén is továbbjut, ha a Partizan Beograd-Auxerre mérkőzésen nem hazai siker születik.

A B jelű ötösben a Dinamo Bucurestinek a győzelem mindenképpen, a döntetlen viszont csak a Bruges pontvesztése esetén ér továbbjutást. A belgák is révbe érhetnek, ha győznek a Besiktas vendégeként és a Bayer Leverkusen kikap Bukarestben.

A C csoportban az AZ Alkmaar van jó helyzetben, hiszen számára egy pont elég hazai pályán a Slovan Liberec ellen, ugyanakkor kemény összecsapásra van kilátás, mivel a vendégek is továbblépnének győzelmükkel. Ebben a kvintettben azonban három csapatnak is továbbjutási esélyei vannak: a címvédő Sevilla akkor már biztosan megéli a tavaszt, ha nyer a Grasshoppers vendégeként, de döntetlennel is biztosíthatja helyét a kieséses szakaszban, amennyiben a csehek kikapnak Hollandiában.

A D csoportban az Odense akkor jut tovább, ha nyer az Osasuna otthonában, de hasonló helyzetben van a Lens is. A franciáknak azonban az egy pont is elegendő hazai pályán a már továbbjutott Parma ellen, amennyiben nem döntetlen születik dán és a spanyol együttes párharcán.