Vágólapra másolva!
Szombaton tovább folytatódik a nagyüzem az angol labdarúgó-bajnokságban, ezúttal a 21. fordulót rendezik a szigetországban.

A listavezető Manchester United a Reading együttesét fogadja hazai pályán. Érdekesség, hogy a vendégcsapat története első bajnoki mérkőzését játssza majd a legendás Old Traffordon. Utoljára 1955-ben egy FA-kupa mérkőzésen járhatott itt a Reading, amelynek vezetőedzője, Steve Coppell a hetvenes évek végén a Unitedet szolgálta. A két csapat szeptemberi találkozóján nagy meglepetésre 1-1-es döntetlen született, így Sir Alex Ferguson, a vendéglátók trénere mindenkit óvatosságra int.

A címvédő Chelsea az alig "pár száz méterre szomszédoló" Fulhamet látja vendégül. John Terry csapatkapitány továbbra sem állhat José Mourinho rendelkezésére, ráadásul Joe Cole és Arjen Robben sem bevethető. A Fulham utoljára 1979-ben tudott nyerni a Stamford Bridge-en.

A forduló rangadóját szintén Londonban rendezik, hiszen a Tottenham Hotspur a Liverpoolt fogadja. A Vörösök az elmúlt körben nagy meglepetésre vereséget szenvedtek a Blakcburn otthonában, ráadásul töménytelen mennyiségű gólhelyzetet hibáztak el. Amennyiben a Tottenham begyűjti a három pontot, akkor beéri a Liverpoolt.

A Priskin Tamást foglalkoztató sereghajtó Watford a Wigan Athleticet látja vendégül, míg a Király Gáborral a kapuban még nyeretlen Aston Villa a Charltonhoz látogat.

Premier League, 21. forduló:
szombat:
Charlton Athletic - Aston Villa 13.45
Blackburn Rovers - Middlesbrough 16 ó
Bolton Wanderers - Portsmouth 16
Chelsea - Fulham 16
Everton - Newcastle United 16
Manchester United - Reading 16
Tottenham Hotspur - FC Liverpool 16
Watford - Wigan Athletic 16
West Ham United - Manchester City 16
Sheffield United - Arsenal 18.25.