Vágólapra másolva!
Amerikai lapértesülés szerint az Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnokságában (MLS) szereplő Chicago Fire szerződésajánlatot tett a tavaly nyáron visszavonult Zinédine Zidane-nak, a világ- és Európa-bajnok futballista azonban nem fogadta azt el.

"Nem sikerült megszereznünk Zidane-t, mint ahogy más amerikai klubnak sem. Megkeresésünkre az a válasz érkezett a környezetéből, hogy visszavonult" - utalt arra John Guppy, a chicagói alakulat menedzsere, hogy nem csak az ő klubja akarta a közelmúlt kiválóságával, a nemzetközi szövetség által háromszor a világ legjobbjának választott, aranylabdás futballistával megerősíteni játékoskeretét.

A Chicago Fire című újság arról nem tudott beszámolni, hogy milyen időtartamra s mekkora összeget ajánlottak a francia labdarúgónak.

Fotó: Juha Pál [origo]

Zidane az idei vb-döntőben (is) gólt szerzett

Az amerikai klubok európai sztárok iránti érdeklődés azután nőtt meg igazán, hogy bő két hete David Beckham, a Real Madrid futballistája bejelentette, a szezon végén a Los Angeles Galaxyhoz igazol. Az angol középpályás sajtóértesülések szerint öt év alatt 250 millió dollárt fog keresni.