Vágólapra másolva!
 

A Real Zaragoza megegyezett a Villarreal CF-fel az argentin középhátvéd, Roberto Ayala leigazolásáról, aki az előző szezonban a Valencia CF-ben szerepelt, és a Villarrealban még egy mérkőzést sem játszott.

A Stade Rennes kiszemeltje az Udinese ghánai csatára, Asamoah Gyan. A Werder Bremen megszerezte a brazil Corinthians támadóját, Carlos Albertót, aki 7,8 millió eurós vételárával német klub történetének legdrágább igazolása.

A Valencia CF portugál középpályása, Hugo Viana kölcsönbe a CA Osasunához került. Az FC Nantes védője, Mauro Cetto a spanyol Real Valladolidban köthet ki.

A VfB Stuttgart várhatóan kölcsönveszi a Real Zaragoza brazil támadóját, Éwerthont. A Real Madrid még mindig nem tett le a Chelsea FC holland szélsőjének, Arjen Robbennek a leigazolásáról. A Recreativo Huelva megszerezte a Villarreal CF középhátvédjét, Quique Álvarezt.

A Galatasaray állítólag ötmillió eurót ajánlott a Valencia CF-nek Fernando Morientesért. A Sunderland AFC közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Manchester United középpályását, Kieron Richardsont. A Hamburger SV elefántcsontparti csatárát, Boubacar Sanogót a Werder Bremen vinné. A Liverpool FC érdeklődik az AS Roma brazil focistája, Mancini iránt. A Manchester City leigazolta a svájci FC Sion utánpótlás-válogatott középpályását, Gelson Fernandest.