Vágólapra másolva!
Jól belehúzott a Roma futballcsapata, a Farkasok ugyanis múlt héten a Juventus, szerdán a Fiorentina ellen játszottak rangadót, és a sorozatnak még nincs vége, mert szombaton a bajnok Inter következik a Serie A-ban, kedden pedig a Manchester United a BL-ben. A Bundesligában is lesz egy csúcsmeccs, az éllovas Bayern ugyanis a második helyezett Leverkusen vendége lesz. Spanyolországban a Real-Getafe találkozó van a középpontban, mivel Bernd Schuster, a királyi gárda edzője éppen a kiscsapattól érkezett a nyáron. Angliában a Chelsea-drukkerek által nem igazán kedvelt Mourinho-utód, Avram Grant a Fulham elllen mutatkozik be a Stamford Bridge népének, de érdemes lesz figyelni a West Ham-Arsenal derbire.

Az AS Roma hat napon belül a harmadik nagy rangadójára készül az olasz labdarúgó-bajnokságban, ezúttal az Internazionalét fogadja.

Múlt vasárnap a Juventus elleni hazai találkozóval kezdődött meg a fővárosiak erőltetett programja, akkor az utolsó pillanatban két pontot hullajtottak el (2-2), majd jött a szerdai Fiorentina elleni derbi, amit szintén nyert helyzetből "buktak" döntetlenre (2-2).

Utóbbi találkozón nem lépett pályára Francesco Totti, ugyanis kisebb sérülését mindenképpen szerette volna kipihenni, hogy a bajnoki címvédő milánóiak elleni derbin ismét csúcsformában léphessen pályára. Az összecsapás egyik érdekessége, hogy Cristian Chivu, az Inter nyári szerzeménye éppen Rómából igazolt el.

A római csata mellett az egyik legnagyobb városi derbinek számító Torino-Juventus találkozóra is sor kerül. A Zebráknál kérdéses Gianluigi Buffon szereplése, mert a szerdai, Reggina elleni 4-0-ás győzelemmel zárult mérkőzésen le kellett cserélni sérülés miatt.

A botladozó Bajnokok Ligája-győztes AC Milan a Catania ellen kezdheti meg a felzárkózást. A Napoli-Genoa találkozót zárt kapuk mögött rendezik meg, miután a nápolyi szurkolók a Livorno elleni bajnokin botrányosan viselkedtek: füstbombákkal és petárdákkal dobálóztak, az egyik ilyen tárgy eltalálta az asszisztenst.

Hengerelt a Juve a szünet utánhttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20070926-ez-tortent-a-topligakban-szerdan.html?pIdx=1