Vágólapra másolva!
Hajnal Tamás aláírásáért küzd jelenlegi klubja, a Karlsruher SC és az érte bejelentkező Borussia Dortmund a német labdarúgó Bundesligában.

A dortmundiak arról tájékoztatták a Törökországban edzőtáborozó KSC-t, hogy megkezdték a tárgyalásokat a bajnokság játékosai által hétfőn az idény felfedezettjévé választott középpályással, akinek jövőre jár le a szerződése.

"Ötven százalék az esélye, hogy marad, bár egyre erősebbek a híresztelések, hogy hallgatni fog a pénz hívó szavára" - nyilatkozta Rolf Dohmen, a Karlsruhe menedzsere.

Edmund Becker vezetőedző is a kétségeinek adott hangot: "Pozitív beállítottságú realista vagyok. Csak a reménytelen romantikusok gondolhatják, hogy valaki manapság a jó csapatlégkör miatt visszautasít egy kedvező ajánlatot." Rainer Schütterle KSC-alelnök szintén úgy vélte, hogy számolni kell a 165 centis játékmester távozásával.

Hajnal ugyanakkor megértést kért a kialakult helyzetben: "Hamarosan 27 éves leszek, ami azt jelenti, hogy a következő lesz pályafutásom legfontosabb szerződése."

A magyar kiválóság karlsruhei népszerűségét mutatja, hogy az elmúlt héten a szurkolók őt választották a csapat legjobbjává az őszi szezonban.