Vágólapra másolva!

Üzbég csapat bizonygatja Eto'o leigazolását

A Barcelona kameruni csatára, Samuel Eto'o fél évre a PFC Kuruvcsihoz szerződik - írja az üzbég csapat hivatalos internetes oldala.

A csapat vezetőedzője, Mirdzsalol Kaszimov kihangsúlyozta, hogy ez nem átverés, Eto'o valóban az üzbég bajnokság listavezetőjéhez fog szerződni.

"Eto'o szerződése - nem vicc. Leigazolásával azt szeretnénk elérni, hogy a bajnokság mellett az Ázsiai Bajnokok Ligájában is felérjünk a dobogó legfelső fokára" - nyilatkozta az edző.

A csapat közleménye kihangsúlyozza, hogy Eto'o legalább decemberig a csapat rendelkezésére fog állni. Majd szereplésétől függ, hogy meghosszabbítják-e szerződését. A kameruni játékos várhatóan július 17-én vagy 18-án repül Taskentbe, hogy aláírja szerződését.

Forrás: EPA

Guardiolának nem kellett, az üzbégek viszont nagyon vinnék a kamerunit

A két csapat megegyezett abban is, hogy július 20-21-én két napra az üzbég csapathoz jönnek a Barca Eb-t nyert sztárjai: Carlos Puyol, Xavi és Andres Iniesta. A PFC Kuruvcsi vezetői abban reménykednek, hogy ezek a klasszis játékosok be tudják mutatni az embereknek, hogy milyen a profi labdarúgó.

A Barcelona hivatalos honlapján ezzel szemben semmi sem található Eto'o további sorsát illetően. Pep Guardiola, a csapat újonnan kinevezett vezetőedzője már korábban kijelentette, hogy Eto'o-val nem számol a következő idényben.