Vágólapra másolva!
José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője közölte, nem befolyásolja őt a sajtó abban, hogy a jövőben kezdőként számít-e Adrianóra vagy sem.

A brazil futballista hat hónap után az idény elején tért vissza - fél évig kölcsönben a Sao Paulóban játszott -, s kedden, a Panathinaikosz ellen gólt szerzett Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

"Nagyon örülünk az eredményes játékának, mert az ő találata is hozzájárult ahhoz, hogy hazahozzuk a három pontot Athénból. A csapat azonban fontosabb, mint Adriano, ő egy a keret harminc játékosa közül. Akkor lesz kezdő, ha én úgy döntök, nem pedig akkor, ha a sajtó akarja" - fogalmazott a szókimondásáról is ismert portugál tréner.

A helyi média az utóbbi időben Adriano szerepeltetését szorgalmazza, annál is inkább, mert megítélése szerint ő az egyik legjobb Európában futballozó csatár.

A támadónak tavaly erősen leromlott a formája, magánéleti problémái is voltak, ezután került sor a kölcsönadására. Az otthon töltött idő alatt kezeltette is magát.