Vágólapra másolva!
A jelenleg klub nélkül álló futballisták közül alighanem Ronaldo a legnagyobb sztár. A támadónak a nyáron járt le a szerződése az AC Milannál, és a rossonerók érhető módon nem ajánlottak fel neki új kontraktust, hiszen Ronaldo februárban térdszalag-szakadást szenvedett (karrierje során immár harmadik alkalommal), és nem lehetett tudni, hogy felépül-e valaha. Nos, a hírek szerint a támadó már teljesen egészséges, legalábbis ami a térdét illeti, és jelenleg Brazíliában tartózkodik, ahol a Flamengótól kapott engedélyt az edzések látogatására.

Az elmúlt hónapokban sok találgatás látott napvilágot, hogy Ronaldo hol folytathatja a pályafutását. Szóba került a Manchester City vagy a Paris Saint-Germain is - bár ezek a spekulációk általában úgy születtek, hogy a focista valamelyik nyilatkozatában kifejtette: szívesen játszana ezekben a csapatokban.

A legújabb pletykák szerint azonban egy meg nem nevezett olasz egyesület valóban bejelentkezett érte, és rögtön meg is kezdődtek a találgatások arról, hogy melyik klubról is lehet szó.

Persze ne gondoljuk, hogy valamelyik sztárcsapat az érdeklődő: egyes források szerint a Siena, mások szerint a Sampdoria az a klub, amely valóban komolyan gondolja, hogy Ronaldo segítséget jelenthet a számára.

További átigazolási hírek:
Az AS Roma francia védőjével, Philippe Mexesszel a hírek szerint az AC Milan erősítene. A West Ham United középhátvédjét, Matthew Upsont a Tottenham Hotspur szemelte ki.

A Standard Liege belga válogatott focistáját, Steven Defourt a Middlesbrough FC vinné. Az Olympique Marseille kapusa, Steve Mandanda iránt a Manchester City érdeklődik.

A Hertha BSC szerb csatára, Marko Pantelic a télen távozhat a berlini klubtól. A CSZKA Moszkva szerb szélsőjét, Milos Krasicsot a Manchester Uniteddel hozták kapcsolatba.

A Bologna FC a lengyel Wisla Kraków csatárát, Pawel Brozeket figyeli.

www.infosport-focivilag.hu