Vágólapra másolva!
Egybehangzó berlini lapinformációk szerint a Hertha BSC szeretné meghosszabbítani Dárdai Pál jövőre lejáró szerződését. A magyar válogatott labdarúgó ugyanakkor azt mondta: még nem kezdődtek el a tárgyalások.

"Az elmúlt hétvégi, Hoffenheim elleni győztes találkozó volt a 250. mérkőzésem a Hertha színeiben, a szurkolók vastapssal köszöntöttek, Dieter Hoeness menedzsertől pedig kaptam egy palack bort - nyilatkozott a 32 éves középpályás, aki 1997 óta légióskodik a berlini csapatban.

"Másnap került sor a klub taggyűlésére, ahol rengeteg dicséretet kaptam, Hoeness pedig azt mondta: mindenképpen meg akarnak tartani. Ennyi történt, konkrétum azonban még nincs."

Egy Hertha-mezben szerzett Dárdai-gól:


"Nem is akarok most ezzel foglalkozni, a lényeg az, hogy jó formában vagyunk, megy a szekér, jönnek az eredmények, a többi majd jön magától" - tette hozzá.

Dárdai jelenlegi szerződésében egyébként van egy kitétel, mely szerint ha a szezon közben legalább 25 tétmérkőzésen pályára lép és azokon legalább 45 percet játszik, a megállapodás automatikusan tovább él még egy évig, azaz 2010-ig.

Dárdaiék megállították a száguldó újoncothttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20081109-a-premier-league-a-serie-a-a-bundesliga-es-a.html?pIdx=2