Vágólapra másolva!
Eljárást kezdeményezett a belga rendőrség Bölöni László, a Standard Liege szakvezetője ellen. Az erdélyi szakember a Bruges ellen 4-1-re megnyert mérkőzésen piros lapot kapott, mire tiltakozásul kimászott az ellenfél szurkolóihoz, sálat tekert a nyakára és közös fotókat készíttetett.

Érdekes közjáték tarkította a december 14-i belga futballrangadót. A Standard Liege az FC Bruges otthonában lépett pályára, s 4-1-re nyert. A mérkőzésen azonban a játékvezető kiállította a vendégek szakvezetőjét, Bölöni Lászlót.

A szakembert rendkívül felháborították a történtek, aminek meglehetősen szokatlan módon adta jelét: átmászott a kerítésen, és a Bruges szurkolói közé ült, közös fotókat készített velük, mi több, a kék-fekete sálat is nyakára tekerte.


A rendőrség az eset után vizsgálatot indított, s eljárást kezdeményezett a szakember ellen. A hatóságok szerint a nézőtérre csak érvényes belépővel vagy engedéllyel léphetett volna. Azonkívül Bölöni visszatért a játéktérre, miután kiállították, és erre sem lett volna joga.

A Standard Liege jelenleg második a ranglistán, négy pont választja el az éllovas Anderlechtől.