Vágólapra másolva!
A spanyol futballbajnokság éllovasa, az FC Barcelona szívesen szerződtetné David Villát, ám az FC Valencia legalább 40 millió eurót akar kapni válogatott támadójáért.

A katalán klub ajánlata 35 millióról szólt, amelyet máris elutasított a Valencia - közelte a Marca című madridi sportnapilap.Az újság szerint a nyári Európa-bajnokság gólkirályaként emlékezeteset alakító Villa jelenlegi főnökei úgy válaszoltak a Barca megkeresésére, hogy 40 millió alatti pénzkínálatnál szó sem lehet semmiféle alkudozásról.

A 26 esztendős támadó megszerzésére irányuló akció mögött nem csupán igazolási szándék állhat, hanem a Marca feltételezése szerint az is, hogy ezzel nyomást gyakoroljanak a kameruni Samuel Eto'o-ra, a Barca jelenleg leghatékonyabb csatárára, aki eddig nem óhajtotta aláírni az új megállapodást a 2010-ben lejáró jelenlegi szerződésének meghosszabbításáról.

David Villa korábban a Real Madrid érdeklődését is felkeltette, ám a fővárosi klub hiába ígért 40 millió eurót érte a nyáron, ez az összeg akkor még kevés volt ahhoz, hogy a Valencia elengedje legjobb játékosát.